• Share
  • Print
  • Print
  • Sitemap

Nyhedsarkiv

Onsdag 10. august 2016
PASS inviterer medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg til dialogmøder i Aalborg, Fredericia og København
Onsdag 8. juni 2016
PASS har udarbejdet nye uddannelsesordninger til den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen. De er nu udstedt.
Fredag 1. april 2016
PASS sekretariatet har i dag sendt de reviderede uddannelsesordninger for pædagogisk assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen i høring hos udbyderne af uddannelserne.
Mandag 8. februar 2016
Seks krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever.
Mandag 25. januar 2016
Også politikerne er inviteret til DM i SOSU. Lige efter den officielle åbning torsdag formiddag vil Dennis Kristensen, formand for FOA, Jørn Pedersen, borgmester
Onsdag 20. januar 2016
I forbindelse med eud-reformen har PASS besluttet, at både den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen skal kunne gennemføres som eux-forløb.
Onsdag 7. oktober 2015
Med seminaret ønsker PASS at give ny viden og inspiration til, hvordan undervisningen kan udvikle elevernes bevidsthed og forståelse af at arbejde tværsektorielt og tværfagligt.
Mandag 13. juli 2015
Den pædagogiske assistentuddannelse er revideret. Resultatet er en styrket uddannelse med et særligt fokus på fire faglige områder.
Tirsdag 7. juli 2015
Der er udstedt nye bekendtgørelser og uddannelsesordningen for den pædagogiske assistentuddannelsen og social- og sundhedsuddannelsen
Mandag 15. juni 2015
PASS har med baggrund i reformen og de nye uddannelsesbekendtgørelser udarbejdet nye uddannelsesordninger for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen. De er nu udstedt.
Torsdag 11. juni 2015
Ministeriet har med baggrund i erhvervsuddannelsesreformen og i samarbejde med PASS udstedt nye bekendtgørelser for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundheds-uddannelsen.
Mandag 12. januar 2015
Seks krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever. Alle udviste stor faglig dygtighed og beholdt...
Onsdag 20. august 2014
PASS har godkendt to nye valgfri specialefag til social- og sundhedsassistentuddannelsen.
Tirsdag 25. februar 2014
Den længe ventede aftale om en reform af Erhvervsuddannelserne er faldet på plads.
Tirsdag 28. januar 2014
Fire krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever.
Forrige side « Side 2 af 4 » Næste side