• Print
  • Print
  • Sitemap

Vinderne ved DM i SOSU fundet

Seks krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever. Alle udviste stor faglig dygtighed og beholdt overblikket og sikkerheden i opgaveløsningen hele vejen.

Lørdag eftermiddag ved en stor afslutningsfestlighed blev det afgjort: Olivia Rohde Olsen og Mette Blunck Lind klarede sig bedst og vandt konkurrencen. Her ses de sammen med statsminister Lars Løkke Rasmussen, der overrakte præmien, en lille statuette, der illustrerer faget.

Olivia Rohde Olsen er elev i Ringsted Kommune mens Mette Blunck Lind er elev i Slagelse Kommune. De går begge på SOSU Sjælland.

Andenpladsen gik til Lisa Rindom Coggan, der er elev i Region Midtjylland og Camilla Bundgaard Jespersen, der er elev i Ringkøbing-Skjern Kommune. De går begge på Social- og Sundhedsskolen, Herning.

Tredjepladsen gik til Michelle Holst og Nadja Krogsgaard Andersen. De er begge elev i Region Nordjylland og går begge på SOSU Nord.

Øvrige deltagere var Anne Marie Krogh Hansen og Maria Uhrenholt Sørensen, begge elev i Horsens Kommune, samt Louise Adamsen og Mie Manstrup Hansen. Louise er elev i Helsingør Kommune og Mie er elev i Region Hovedstaden.

Formålet med DM i SOSU er at øge fagligheden og skabe positiv opmærksomhed omkring faget og uddannelsen.

PASS ønsker kommuner, regioner og skoler tillykke med deres dygtige elever, og håber der bliver mulighed for at fejre dem. PASS håber, at skoler og arbejdspladser kan bruge det flotte resultat til fortsat at sætte fokus på talentudvikling. De fem deltagerpar har ydet et stort bidrag og der er grund til at være stolte af dem.

DM i SOSU blev afholdt den 4. - 6. februar i Messe C i Fredericia. Her deltog 300 dygtige elever fra 35 erhvervsuddannelser i DM i Skills. Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby åbnede  konkurrencerne og Statsminister Lars Løkke Rasmussen overrakte præmier til de stolte vindere.

Ca. 60.000 tilskuere overværede konkurrencerne og prøvede fagene på de opstillede prøv-mærk-føl stande.

Se mere om DM i SOSU på Facebook og se flotte billeder fra Skills konkurrencerne hos Skillsdenmark

Næste gang der er mulighed for at opleve DM i SOSU er den 26. - 28. januar i Gigantium, Aalborg.