• Print
  • Print
  • Sitemap

Politikerne har et godt øje til social- og sundhedsuddannelsen

Også politikerne er inviteret til DM i SOSU. Lige efter den officielle åbning torsdag formiddag vil Dennis Kristensen, formand for FOA, Jørn Pedersen, borgmester i Kolding og Bo Libergren, formand for regional udvikling i Region Syddanmark besøge SOSU-scenen og hilse på de fem elevpar, der skal dyste om danmarksmesterskabet. Politikerne vil blive udfordret og skal konkurrere med hinanden om at løse SOSU-faglige opgaver.

"Vi er stolte af, at eleverne stiller op og yder deres bedste gennem seks krævende opgaver. Vi ved fra tidligere, at konkurrencerne stiller store krav til elevernes evne til at holde et højt niveau gennem alle tre dage." udtaler Ursula Dybmose, KL og fungerende formand for PASS, Det faglige udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen. "DM giver os mulighed for at vise faget frem for omverdenen, og derfor er vi rigtig glade for at vores politikere bakker op om arrangementet, og deltager i den lille konkurrence på scenen.

Alle interesserede inviteres til at besøge det store arrangement.

Se program for alle dagene her

Se mere om DM i SOSU her


DM i SOSU gennemføres den 4. - 6. februar 2016 i Messe C i Fredericia. Fem elevpar løser 6 forskellige opgaver og dyster om at blive de bedste i deres fag. Alle er velkomne. Der er gratis adgang alle dage.