• Print
  • Print
  • Sitemap

Onsdag 7. oktober 2015
Med seminaret ønsker PASS at give ny viden og inspiration til, hvordan undervisningen kan udvikle elevernes bevidsthed og forståelse af at arbejde tværsektorielt og tværfagligt.
Mandag 13. juli 2015
Den pædagogiske assistentuddannelse er revideret. Resultatet er en styrket uddannelse med et særligt fokus på fire faglige områder.
Tirsdag 7. juli 2015
Der er udstedt nye bekendtgørelser og uddannelsesordningen for den pædagogiske assistentuddannelsen og social- og sundhedsuddannelsen
Mandag 15. juni 2015
PASS har med baggrund i reformen og de nye uddannelsesbekendtgørelser udarbejdet nye uddannelsesordninger for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen. De er nu udstedt.
Torsdag 11. juni 2015
Ministeriet har med baggrund i erhvervsuddannelsesreformen og i samarbejde med PASS udstedt nye bekendtgørelser for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundheds-uddannelsen.
Mandag 12. januar 2015
Seks krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever. Alle udviste stor faglig dygtighed og beholdt...