• Print
  • Print
  • Sitemap

Vinderne ved DM i SOSU fundet

Fire krævende opgaver og tre dages koncentreret indsats blev leveret af fem par meget dygtige og kvalificerede social- og sundhedsassistentelever. Alle udviste stor faglig dygtighed og beholdt overblikket og sikkerheden i opgaveløsningen hele vejen.

Lørdag eftermiddag ved en stor afslutningsfestlighed blev det afgjort: Louise Ullemose og Nadia Hagbard klarede sig bedst og vandt konkurrencen. Her ses de sammen med undervisningsminister Christine Antorini, der overrakte præmien, en lille statuette, der illustrerer faget.

Foto: Skovdal.dk/Kasper Kamuk

Louise Ullemose er elev i Sønderborg Kommune og Nadia Hagbard er elev i Region Syd og går begge på SOSU Syd i Aabenraa.

Andenpladsen gik til Nikolai Kofod og Malte Bryne, der netop er færdiguddannede. Nikolai Kofod har været elev i Bornholms Regionskommune og Malte Bryne har været elev i Region Hovedstaden og begge var elever ved Sundheds- og Sygeplejeskolen på Bornholm.

Tredjepladsen gik til Stine Jacobsen og Michelle Pedersen, der begge elever i Region Midt og går på Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg.

Fjerdepladsen gik til Rikke Kristoffersen og Ditte Kwiatkowski, der begge er elever i Region Nord og går på SOSU Nord.

Femtepladsen gik til Emmy Larsen og Vicky Olsen. Emmy Larsen er elev i Region Sjælland og Vicky Olsen er netop færdiguddannet i Lolland Kommune. Begge fra SOSU Nykøbing F.

Her ses de alle sammen med statsminister Helle Thorning-Schmidt, der hilste på eleverne inden konkurrencen gik i gang.

Formålet med DM i SOSU er at øge fagligheden og skabe positiv opmærksomhed omkring faget og uddannelsen.

PASS ønsker kommuner, regioner og skoler tillykke med deres dygtige elever, og håber der bliver mulighed for at fejre dem. PASS håber, at skoler og arbejdspladser kan bruge det flotte resultat til fortsat at sætte fokus på talentudvikling. De fem deltagerpar har ydet et stort bidrag og der er grund til at være stolte af dem.

DM i SOSU blev afholdt den 23. - 25. januar i Aalborg. Her deltog 280 dygtige elever fra mere end 40 erhvervsuddannelser i DM i Skills. Statsminister Helle Thorning-Schmidt åbnede  konkurrencerne og Undervisningsminister Christine Antorini overrakte præmier til de stolte vindere.DM i SOSU er en del af DM i SKILLS

DM i Skills blev gennemført for fjerde gang og ca 42.000 tilskuere besøgte konkurrencerne i Aalborg. Det er en fire-dobling i forhold til første gang.

DM i Skills gennemføres næste gang den 8.-10. januar 2015 i Bella Centret i København

Læs mere og se flere billeder her:

www.passinfo.dk

www.skillsdenmark.dk