• Print
  • Print
  • Sitemap

DM i SOSU er lige om hjørnet

Der er kun en lille uge tilbage, så sker det. DM i SOSU ruller torsdag, fredag og lørdag i næste uge.

De 5 par social- og sundhedsassistentelever, der vandt de regionale mesterskaber i oktober, er nu klar til den endelige konkurrence. De har trænet på praktikstederne og på skolen både tidligt og sent. Se hvordan Tina og Betina, der er elever i Horsens Kommune og går på Social- og Sundhedsskolen i Fredericia forbereder sig til konkurrencerne.

Tina og Betina er ikke alene. Ca. 200 elever fra 35 forskellige erhvervsuddannelser deltager ved DM i Skills og vil fremstille de flotteste konditorkager, vvs-rørføringer, frisurer osv. i løbet af de tre dage konkurrencerne varer. Se program for DM i SOSU den 24. – 26. januar her.

Når det hele er slut, kåres vinderne fra hvert fag. Hans Kongelige Højhed Prins Joachim vil besøge DM i Skills, tale ved præmieoverrækkelsen og overrække præmierne til vinderne.

Se program for DM i Skills med åbnings- og afslutningsceremoni her.

DM i Skills er også studievejledning

Der vil være "føl og rør"-studievejledning, Speakers Corner mm. om alle de deltagende erhvervsuddannelser.

Fredag under DM i Skills er en helt særlig konkurrence for 9. klasser. Skills Stafetten er et lille mesterskab i mesterskabet for i alt 50 hold 9. klasseselever fra hele landet. Eleverne skal kæmpe mod hinanden om at være hurtigst til at klare en række praktiske opgaver. Tv-vært Jacob Riising kendt fra blandt andet Ramasjang vil styre løjerne. Skills Stafetten bliver sendt live på http://www.skillsdenmark.dk/ fredag den 25. januar klokken 9-14.

DM i SOSU støttes af organisationer, foreninger og virksomheder

PASS takker alle sine samarbejdspartnere ved DM i SOSU 2013.

FOA Fag og Arbejde, Danske Regioner, SOSU-Lederforeningen og Munksgaard har alle bidraget med økonomisk støtte og praktisk hjælp til gennemførelse af det store og krævende arrangement. Uden disse bidrag kunne DM i SOSU ikke gennemføres.

PASS takker også medsponsorer, Berendsen og Meyland-Smith, der har bidraget med levering af varer.