• Print
  • Print
  • Sitemap

Forslag til uddannelsesordning i høring

PASS har den 30. juli 2012 sendt et ændret forslag til uddannelsesordning for social- og sundhedsuddannelsen i høring på skolerne.

PASS-udvalget har i samarbejde med SOSU-lederforeningen udarbejdet ændringer til bekendtgørelse og uddannelsesordning. Det faglige indhold i den ændrede uddannelsesordning, afviger ikke fra det forslag til indhold, der har været udsendt tidligere. Ændringerne består primært i formulering af mål for fagene. Se forslaget her

Uddannelsesordningen er i høring til den 27. august.

Ministeriet for Børn og Undervisning udsatte i foråret tidspunktet for ikrafttrædelse af den reviderede social- og sundheds-
uddannelse, men en ny bekendtgørelse er nu godkendt.

Ministeriet forventer, at den godkendte bekendtgørelse og uddannelsesordning lægges i Uddannelsesadministration den 1. oktober 2012. Den godkendte bekendtgørelse og uddannelsesordning vil ligeledes kunne ses på PASS' hjemmeside fra den 1. oktober.

Den reviderede social- og sundhedsuddannelse forventes at være gældende fra den 1. januar 2013.

PASS ser frem til, at den reviderede uddannelse træder i kraft, så de kommende elever vil gennemføre en uddannelse, der er opdateret i forhold til kompetencebehovene på arbejdsmarkedet.

PASS vil i efteråret 2012 yderligere informere om social- og sundhedsuddannelsen. Det sker blandt andet gennem udsendelse af vejledninger relateret til selve uddannelsen og til lokale undervisningsplaner. Vejledningerne kan anvendes i forbindelse med de lokale uddannelsesudvalgs samarbejde med skolerne om de nye lokale undervisningsplaner.

Følg med her på sitet under 'Vejledninger fra PASS'.