• Print
  • Print
  • Sitemap

PASS har fået ny hjemmeside

PASS har længe ønsket at udvikle udvalgets hjemmeside, så der også er informationer at hente for potentielle elever. Samtidig med lancering af den nye uddannelsesordning har vi valgt at offentliggøre en helt ny portal og givet den et nyt navn, www.passinfo.dk.

Den nye portal er moderniseret og opdateret i forhold til layout og funktionalitet og er målrettet flere brugergrupper.

Der er nu to overordnede indgange, som understøttes ved bevidst brug af farver:

Portalens forside er for uddannelsessøgende. Her kan uddannelsessøgende finde information om den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen med vægt på de værdier, der bærer uddannelserne. Information om, hvornår uddannelserne starter, undervisningsplaner mv., skal fortsat søges på skolernes egne sider.

Indgangen for uddannelsessøgende er tilstræbt opbygget i et enkelt, overskueligt og læsevenligt design. Sproget er holdt i korte sætninger, og der er flere veje til de vigtigste oplysninger.

Brugere af portalen, som arbejder med styring og gennemførelse af uddannelserne, kan allerede på forsiden vælge "For professionelle" , eller "For udvalg", "For praktiksteder" eller "For udbydere" og gøre den valgte side til deres foretrukne forside.

En del oplysninger er ens for de tre målgrupper, men det er vores forventning, at opdelingen vil gøre det lettere og hurtigere for brugerne at finde den information, de søger. Information om lovstof, skoler, publikationer og konferencetilmelding er fortsat fælles for de tre målgrupper.

Arbejdet med den nye portal har krævet ny- eller omskrivning af en lang række informationer, hvorfor sitet ikke alle steder er helt færdigt. Vi arbejder på at få de sidste ændringer afsluttet og beder om forståelse for enkelte mangler.

Vi håber, vore læsere vil blive glade for fornyelsen. Kan I ikke umiddelbart finde, hvad I søger, så prøv søgefunktionen. Eller kontakt os, så vil vi gerne hjælpe jer videre.


Med venlig hilsen

Sekretariatet
Vælg din egen favorit-forside

Reducer antallet af klik for at hente de informationer, du har brug for.

Har du mest brug for siderne for praktiksteder eller siderne for udbydere, kan du vælge at gøre forsiden til netop det område til din favoritside.

Så sparer du klik næste gang.