• Print
  • Print
  • Sitemap

Kick-off seminar for SOSU SKILLS 2018-2019

Skal du være med til DM i SOSU?

Der skal afholdes regionale mesterskaber i oktober 2018, og danmarks-mesterskaberne (DM) afholdes d. 4. – 6. april 2019.

Alle social- og sundhedsskoler gennemfører lokale udtagelseskonkurrencer. De dygtigste går videre til regionale mesterskaber. Og fem elevpar vil gå videre til DM.

De mange aktører, der skal medvirke til at få disse mesterskaber gennemført, inviteres nu til et seminar for at få inspiration og udveksle erfaringer om, hvordan de spændende konkurrencer kan tilrettelægges.

Målgrupper for Kick-off-seminar

Elever, trænere fra skoler og praktik, dommere og overdommer – der ønsker at medvirke til at udvikle og gennemføre mesterskaberne.

Indhold

DM i SOSU skal nu gennemføres for niende gang. På kick-off seminaret vil I møde danmarksmestrene fra 2018. De vil fortælle om, hvordan de forberedte sig og give gode ideer til kommende deltagere.

I vil også møde repræsentanter for det faglige udvalg PASS, der vil orientere om visionerne for DM. PASS ønsker at højne fagligheden og profilere uddannelserne ved hjælp af mesterskaberne.

Der vil være faglige oplæg, der omhandler indholdet i årets konkurrenceopgaver. Og der vil være plads til erfaringsudveksling.

Sidst men ikke mindst: Opgaven til de regionale konkurrencer vil blive udleveret.

Praktiske oplysninger

Tid: Tirsdag den 18. september 2018, kl. 09:30 - 15:30

Sted: SOSU C, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby

Program: Download programmet HER

Tilmeldingsfristen er overskredet.