• Print
  • Print
  • Sitemap

Regionale mesterskaber

Der afholdes regionale mesterskaber i fem regioner i 2018

Formålet med de regionale mesterskaber er at finde de fem vinderpar, der skal gå videre til DM i 2019.

De 14 social- og sundhedsskoler er inddelt i 5 grupper, der dyster sammen ved de regionale konkurrencer. Skolerne i en region planlægger i fællesskab, hvor og hvordan de regionale mesterskaber afholdes.

Se mere om udtagelsesprocedurer og evt. skolekonkurrencer samt program for regionale konkurrencer på skolernes hjemmesider.

Region Nordjylland

Her dystes mellem SOSU Nord, Social- og Sundhedsskolen Skive, Thisted, Viborg og Randers Social- og Sundhedsskole. Afholdes den 25. oktober i Randers

Region Midtjylland

Her dystes mellem Social- & Sundhedsskolen, Herning og SOSU Østjylland. Afholdes den 25. oktober i Århus.

Region Syddanmark

Her dystes mellem Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, Social- og Sundhedsskolen Syd, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og Social- og Sundhedsskolen Fyn. Afholdes den 25. oktober i Horsens.

Region Sjælland

Her dystes mellem SOSU Sjælland og SOSU Nykøbing F. Afholdes ved Copenhagen Skills den 25. oktober i Bella Centeret i København.

Region Hovedstaden

Her dystes mellem SOSU C, SOPU København og Nordsjælland, UC Diakonissestiftelsen og Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Afholdes ved Copenhagen Skills den 25. oktober i Bella Centeret i København.