• Print
  • Print
  • Sitemap

Regionale mesterskaber

Der afholdes regionale mesterskaber torsdag den 2. oktober 2014.

Formålet med de regionale mesterskaber er at finde de fem vinderpar, der skal gå videre til DM.

Skolerne i en region planlægger i fællesskab, hvor og hvordan de regionale mesterskaber afholdes. Se om opgaven til de regionale mesterskaber i menuen til venstre.

De 16 social- og sundhedsskoler er inddelt i 5 grupper, der dyster ved de regionale konkurrencer. Se mere om evt. skolekonkurrencer og program for regionale konkurrencer på skolernes hjemmesider.

Region Nordjylland

Her dystes mellem SOSU Nord, Social- og Sundhedsskolen Skive, Thisted, Viborg og Randers Social- og Sundhedsskole. Afholdes den 2. oktober på Social- og Sundhedsskolen Skive - Thisted - Viborg i Skive. Se programmet her

Region Midtjylland

Her dystes mellem Social- & Sundhedsskolen, Herning, Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg og Århus Social- og Sundhedsskole. Afholdes den 2. oktober på Social- og Sundhedsskolen, Herning.

Region Syddanmark

Her dystes mellem Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, Social- og Sundhedsskolen Syd, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og Social- og Sundhedsskolen Fyn. Afholdes den 2. oktober af Social- og Sundhedsskolen Fyn på adressen: Magasinet - Farvergården 19, 5000 Odense C.

Region Sjælland

Her dystes mellem SOSU Sjælland og SOSU Nykøbing F. Afholdes den 2. oktober i Holbæk hos SOSU Sjælland

Region Hovedstaden

Her dystes mellem SOSU C, SOPU København og Nordsjælland og Bornholms Sundheds- og Sygeplejskole. Afholdes den 2. oktober hos SOSU C i Brøndby. Se programmet her.

Hvad er DM i Skills?

SkillsDenmark har udgivet en folder om den store tværfaglige sammenhæng, som SOSU-uddannelsen indgår i.